Рефрактометр Sixtol для вимірювання пивного сусла Рефрактометр Sixtol для вимірювання пивного сусла
Високоякісний рефрактометр з автоматичною температурною компенсацією ATC призначений в першу чергу для вимірювання цукристості пивного сусла або цукристості фруктового бродіння і сусла в діапазоні 0 - 32 % Brix. Склад сумішей або чистоту речовин можна визначити шляхом вимірювання показника заломлення світлового променя. Вимірювання дуже просте, досить капнути краплю вимірюваної речовини на похилу оптичну призму приладу, накрити призму ковпачком (речовина розтікається), подивитися проти світла в окуляр приладу (або сфокусувати його) і відразу ж прочитати на відповідній шкалі в полі зору значення вмісту цукру (%) по межі розділу між освітленою і неосвітленою частиною. Шкала Брікса використовується для вимірювання концентрації розчинених речовин (переважно цукру) у фруктах, овочах, соках, сидрах, безалкогольних напоях тощо. Це універсальна одиниця вмісту цукру відносно сахарози (бурякового цукру), що характеризує концентрацію сахарози у вагових відсотках. Прилад не потребує батареї для вимірювання, має легку, але дуже міцну конструкцію зі спеціального алюмінієвого сплаву. Частина приладу оснащена м'яким гумовим чохлом для зручного утримання без ризику здавлювання. діапазон вимірювання 0 - 32 % Brix (цукристість розчину), 1,000 - 1,120 SG сусла (питома вага) роздільна здатність - 0,1 % Brix, 0.001 сг точність - 0,1 % Brix, 0,001 сг референтна температура - 20°C
0,0 0
1069

Рефрактометр Sixtol для вимірювання пивного сусла

Новинка
Рефрактометр Sixtol для вимірювання пивного сусла Рефрактометр Sixtol для вимірювання пивного сусла Рефрактометр Sixtol для вимірювання пивного сусла

Рефрактометр Sixtol для вимірювання пивного сусла

1 069 ₴
Найнижча ціна за останніх 30 днів: 1 069 ₴
Наявність: На складі
У вас: вівторок 21. 05. 2024
Зробивши покупку ви отримаєте 37 Вдячиків

Описання



Високоякісний рефрактометр з автоматичною температурною компенсацією ATC призначений в першу чергу для вимірювання цукристості пивного сусла або цукристості фруктового бродіння і сусла в діапазоні 0 - 32 % Brix. Склад сумішей або чистоту речовин можна визначити шляхом вимірювання показника заломлення світлового променя.
Вимірювання дуже просте, досить капнути краплю вимірюваної речовини на похилу оптичну призму приладу, накрити призму ковпачком (речовина розтікається), подивитися проти світла в окуляр приладу (або сфокусувати його) і відразу ж прочитати на відповідній шкалі в полі зору значення вмісту цукру (%) по межі розділу між освітленою і неосвітленою частиною.
Шкала Брікса використовується для вимірювання концентрації розчинених речовин (переважно цукру) у фруктах, овочах, соках, сидрах, безалкогольних напоях тощо. Це універсальна одиниця вмісту цукру відносно сахарози (бурякового цукру), що характеризує концентрацію сахарози у вагових відсотках.
Прилад не потребує батареї для вимірювання, має легку, але дуже міцну конструкцію зі спеціального алюмінієвого сплаву. Частина приладу оснащена м'яким гумовим чохлом для зручного утримання без ризику здавлювання.
  • діапазон вимірювання 0 - 32 % Brix (цукристість розчину), 1,000 - 1,120 SG сусла (питома вага)
  • роздільна здатність - 0,1 % Brix, 0.001 сг
  • точність - 0,1 % Brix, 0,001 сг
  • референтна температура - 20°C

Параметри та специфікація

Вага : 0,28 кг

Каталожний номер:

 692679
Поділитися
sixtol

оцінок

Цей товар ще не отримував відгуки

Питання

Про цей товар немає запитань

Хочу запитати

Оцінки користувачів

Надсилаючи інформацію ви даєте згоду на обробку та використання своїх персональних даних компанією «4Home, a.s.» в комерційних та маркетингових цілях.

action banner
feedback
РОЗСИЛКА
ВАШ ВІДГУК

Не пропускайте жодних новинок та спеціальних пропозиції.

Підпишіться на нашу розсилку, щоб про все дізнаватись першими.

Нам цікава ваша думка!

Закрити