Описання
Вакуумна пробка для вина, сумісна з електричним вакуумним насосом Zwilling Fresh and Save. Подовжує свіжість, букет, аромат і смак відкритого вина.
Як тільки ви відкриваєте вино, починається процес окислення, який спочатку є бажаним - особливо для червоних вин. Вино повинно "дихати", щоб належним чином розкрити свій букет і аромат. Але якщо вино перебуває на повітрі занадто довго, воно поступово втрачає свою свіжість, аромат і букет. Через два-три дні після відкриття вино вже не придатне для подальшого вживання і його пора виливати.
Принаймні так було раніше! Тепер, завдяки інноваційній вакуумній пробці для вина Zwilling Fresh and Save, ви можете значно сповільнити процес небажаного окислення вина, вакуумуючи його (і зберігаючи в холодильнику), висмоктуючи зайве повітря з пляшки. Таким чином, вашим улюбленим вином можна буде насолоджуватися при наступній нагоді.
Сучасний та позачасовий дизайн вакуумного ковпачка поєднує в собі нержавіючу сталь з міцним пластиком та силіконовим ущільнювачем.
Дуже простий у використанні: надіньте вакуумний ковпачок на горлечко пляшки, приєднайте акумуляторний електричний вакуумний насос Zwilling Fresh and Save. Натисніть кнопку, і насос витягне надлишок повітря протягом декількох секунд і вимкнеться, коли буде досягнуто оптимального вакууму. І все готово.