Описання
Який же Великдень без солодкого, золотистого запеченого баранчика. Запекти баранчика в помаранчевій силіконовій формі може кожен, і хоча вона виглядає як традиційна форма з часів наших бабусь, випікати в ній сучасно, рівномірно і легко.
Щоб запекти пишний бісквіт, натертий або змащений вершковим маслом баранчик (з 4-5 яйцями) у формі, досить просто злегка збризнути форму маслом з пульверизатора і вилити тісто в форму. Завдяки цьому всі деталі збережуться.
Ви також можете використовувати форму для приготування аспіків, фаршу, паштету, млинців та іншої смакоти.
Розміри: 31 х 17 х 9 см.
Переваги силіконових форм для випічки:
гнучкі та штабельні
випічка виходить швидкою та рівномірною
стабільні за розмірами - навіть при заповненні не деформуються завдяки товщині матеріалу
довговічні - витримують температуру від -.40 °C до +230 °C
не вбирають запах та смак використаної їжі
не потребують трудомісткого змащування та спорожнення
можна ставити в морозильну камеру та в мікрохвильову піч
можна мити в посудомийній машині