Описання
Кухонний ніж з колекції Master не тільки для професійного використання підійде пристрасним кулінарам-аматорам, домашнім гурманам і гурманам. Довжина ножа становить 33 см, довжина леза - 18,5 см, а довжина вістря - 17,5 см. Лезо оснащене овальними канавками, які виконують роль бульбашок повітря і запобігають прилипанню продуктів до леза під час нарізання.
Широкий ніж MASTER SANTOKU підходить для повсякденного використання, для нарізки найрізноманітніших продуктів, подрібнення зелені, вишкрібання, рубання м'яса, а завдяки широкому лезу, навіть розчавити зубчики часнику буде легкою справою.
Практичну ручку дуже зручно тримати завдяки ергономічному вигину, ніж збалансований, пальці захищені завдяки вигину між ручкою і лезом.
Особливості:
міцне лезо оснащене тонким краєм.
нарізка легка, точна, ідеальна
гострота по всій довжині леза зберігається надовго за умови правильного поводження
якість використовуваної сталі 430 (твердість 56 HRC - за Роквеллом)
клепані рукоятки з високоякісного ABS-пластика з трьома заклепками з нержавіючої сталі мають закруглені краї і ідеально лежать в руці
ідеальне з'єднання окремих частин запобігає затриманню відкладень і бактерій
можна мити в посудомийній машині
Після миття в посудомийній машині добре висихають. Зверніть увагу, що часте використання посудомийної машини поступово затуплює леза; миття вручну є більш щадним і швидким для лез.