Описання
Кухонний ніж з колекції Master не тільки для професійного використання підійде пристрасним кулінарам-аматорам, домашнім гурманам і гурманам. Довжина ножа становить 30 см, довжина леза - 15,5 см, а довжина кромки - 13,5 см.
Завдяки характерному вигнутому, конічному лезу ніж для обвалювання MASTER може обробляти кістки, зрізати м'ясо з кісток, видаляти сухожилля і знімати шкіру.
Практичну ергономічну ручку дуже зручно тримати, ніж збалансований, а пальці захищені завдяки вигину між ручкою і лезом.
Особливості:
міцне лезо оснащене тонким краєм.
нарізка легка, точна, ідеальна
гострота по всій довжині леза зберігається надовго за умови правильного поводження
якість використовуваної сталі 430 (твердість 56 HRC - за Роквеллом)
клепані рукоятки з високоякісного ABS-пластика з трьома заклепками з нержавіючої сталі мають закруглені краї і ідеально лежать в руці
ідеальне з'єднання окремих частин запобігає затриманню відкладень і бактерій
можна мити в посудомийній машині
Після миття в посудомийній машині добре висихають. Зверніть увагу, що часте використання посудомийної машини поступово затуплює леза; миття вручну є більш дбайливим і швидким для лез.