Описання
Чавунна каструля з кришкою з ручкою з нержавної сталі
допоможе приготувати смачні страви з м’яса, овочів і
картоплі. Популярність цього матеріалу сьогодні
постійно зростає завдяки його властивостям.
Чавун нагрівається рівномірно від усіх джерел і
зберігає свою температуру навіть під шматком холодного
м'яса з холодильника. В духовці їжа чудово
обсмажується з усіх боків, незалежно від того,
наскільки нерівномірно ваша духовка пече. Каструлі
чудово підходять для повільного запікання при нижчих
температурах. Але, як і будь-який чавунний посуд, ви
можете розігріти їх без жиру до високої температури під
час швидкого обсмажування м’яса.
Готувати страви в каструлі можна в духовці, на плиті та
на прямому вогні. Кришка забезпечує ефективне
приготування їжі, нижній бік має виступи, на яких
конденсується пара від їжі, що готується, і стікає
назад.
Рекомендація: під час роботи використовуйте кухонні
прихватки. Чавун потребує особливого догляду, до і
після використання поверхню треба обробити харчовою
олією, щоб запобігти іржавінню. Не залишайте у вологому
середовищі! Не використовуйте органічні кислоти
типу оцту.