Описання
Форма для хліба виготовлена з комбінації вуглецевої сталі та силікону і витримує температуру від -60 °C до 230 °C без зміни своїх властивостей. Вона підходить для використання в духовці та холодильнику. Завдяки антипригарній поверхні, готовий хліб можна легко і швидко вийняти. Форму легко мити губкою під проточною водою або в посудомийній машині.
Після випікання липкого тіста рекомендується помістити форму в окріп на 10 хвилин, щоб зберегти антипригарні властивості. Якщо ви випікаєте тісто з низьким вмістом жиру, ви можете покращити антипригарні властивості, злегка змастивши форму жиром або притрусивши її борошном чи какао-порошком. Неправильне використання може призвести до пошкодження, відповідальність за яке несе користувач.