Гумова ручка для тростини Vitility VIT-70510110 Гумова ручка для тростини Vitility VIT-70510110
Завдяки унікальному дизайну гумового ковпачка VITILITY ви маєте довший контакт з землею і можете ходити більш плавно. Оскільки ви вже маєте довший контакт з землею, ви маєте краще зчеплення, а це забезпечує безпеку при кожному кроці. Гумова ручка також діє як амортизатор і робить вашу ходьбу більш комфортною. Ми рекомендуємо використовувати гумову насадку VITILITY в поєднанні з палицею VITILITY. Палиці VITILITY виготовлені з алюмінію і є міцними. Палиці легкі та регулюються по висоті. Палиці доступні в різних кольорах і мають ремінець на зап'ястя.
4,0 1
359

Гумова ручка для тростини Vitility VIT-70510110

Гумова ручка для тростини Vitility VIT-70510110

1 оцінки
359 ₴
На складі 3 шт
Доставимо понеділок 04. 11. 2024
Зробивши покупку ви отримаєте 18 Вдячиків

Описання



Завдяки унікальному дизайну гумового ковпачка VITILITY ви маєте довший контакт з землею і можете ходити більш плавно. Оскільки ви вже маєте довший контакт з землею, ви маєте краще зчеплення, а це забезпечує безпеку при кожному кроці. Гумова ручка також діє як амортизатор і робить вашу ходьбу більш комфортною.
Ми рекомендуємо використовувати гумову насадку VITILITY в поєднанні з палицею VITILITY. Палиці VITILITY виготовлені з алюмінію і є міцними. Палиці легкі та регулюються по висоті. Палиці доступні в різних кольорах і мають ремінець на зап'ястя.

Параметри та специфікація

Колір: сіра
Матеріал : гума

Каталожний номер:

 358795
Поділитися
vitility

оцінок

4,0 (1 оцінки)
100 % клієнтів рекомендують

Питання

Про цей товар немає запитань

Хочу запитати

Оцінки користувачів

Надсилаючи інформацію ви даєте згоду на обробку та використання своїх персональних даних компанією «4Home, a.s.» в комерційних та маркетингових цілях.

action banner
feedback
РОЗСИЛКА
ВАШ ВІДГУК

Не пропускайте жодних новинок та спеціальних пропозиції.

Підпишіться на нашу розсилку, щоб про все дізнаватись першими.

Нам цікава ваша думка!

Закрити