Описання
Ніж Hard Edge з довгим прямим клинком і гладким лезом
використовується для ділення великих шматків м'яса, а
також для нарізання сирого та запеченого м'яса. Ним
можна скористатися для нарізання шинки, ковбас та інших
копченин, а можна нарізати, наприклад, і кавун чи
ананас. Міцний та ідеально гострий клинок обробного
ножа Fiskars Hard Edge має довжину 22 см і є відносно
широким.
Клинок ножа Fiskars Hard Edge виготовлений з твердої
нержавної сталі та заточений за спеціальною технологією
LZR-EDGE™. Завдяки цій обробці він залишається гострим
вчетверо довше, ніж інші ножі. Ідеально ергономічне
руків’я ножа Hard Edge покрите матеріалом Softouch ™ з
тривимірним рельєфом поверхні, що гарантує безпечне та
комфортне тримання. Ніж простий для догляду, його можна
мити в посудомийній машині. У разі потреби його можна
легко заточити за допомогою точила чи мусата.