Контакти Улюблені Авторизація Кошик

Перегляд кошика

Для БЕЗКОШТОВНОЇ доставки потрібно замовити ще на 5 000 ₴
Ваш кошик порожній...
EH Термометр для м'яса, нержавіюча сталь, 5,4 x 12 см EH Термометр для м'яса, нержавіюча сталь, 5,4 x 12 см
Термометр для запікання м'яса з нержавіючої сталі з круглою шкалою, що показує температуру всередині продукту до 120 градусів для перевірки ідеальної температури для підрум'янювання, стане відмінним помічником на вашій кухні. За допомогою цього термометра ви досягнете внутрішньої температури різних видів м'яса на сковороді або в духовці, яка ідеально підходить для їх приготування. Термометр стійкий до температури до 300 градусів Цельсія.
4,5 2
199

EH Термометр для м'яса, нержавіюча сталь, 5,4 x 12 см

Знижка -13%
EH Термометр для м'яса, нержавіюча сталь, 5,4 x 12 см

EH Термометр для м'яса, нержавіюча сталь, 5,4 x 12 см

2 оцінка
229 ₴ зекономите 30 ₴
199 ₴
На складі більше 20 шт
Доставимо понеділок 02. 12. 2024
Безкоштовна доставка від 5 000 ₴
Зробивши покупку ви отримаєте 14 Вдячиків

Описання



Термометр для запікання м'яса з нержавіючої сталі з круглою шкалою, що показує температуру всередині продукту до 120 градусів для перевірки ідеальної температури для підрум'янювання, стане відмінним помічником на вашій кухні. За допомогою цього термометра ви досягнете внутрішньої температури різних видів м'яса на сковороді або в духовці, яка ідеально підходить для їх приготування.
Термометр стійкий до температури до 300 градусів Цельсія.

Параметри та специфікація

Вага : 0,03 кг
Висота: 12 см
Діаметр: 5,4 см
Колір: срібна
Матеріал : нержавіюча сталь

Каталожний номер:

 705659
Поділитися

оцінок

4,5 (2 оцінка)
100 % клієнтів рекомендують

Питання

Про цей товар немає запитань

Хочу запитати

Оцінки користувачів

Надсилаючи інформацію ви даєте згоду на обробку та використання своїх персональних даних компанією «4Home, a.s.» в комерційних та маркетингових цілях.

action banner
feedback
РОЗСИЛКА
ВАШ ВІДГУК

Не пропускайте жодних новинок та спеціальних пропозиції.

Підпишіться на нашу розсилку, щоб про все дізнаватись першими.

Нам цікава ваша думка!

Закрити