Описання
Сталева сковорода з колекції Mineral B Loqy від De Buyer ідеально підходить для варіння, приготування на грилі та смаження. Сталь забезпечує карамелізацію соків на поверхні та ніжність всередині. Ідеально підходить для м'яса, риби зі шкірою, картоплі, пишних омлетів тощо.
При покупці поверхня оброблена бджолиним воскомдля тимчасового захисту від окислення. Поступове утворення патини на сковороді забезпечує природні антипригарні властивості. Однак, це не антипригарна сковорода!
Сковорідка з "ліонезним" профілем, який дозволяє обертати їжу і легко викладати її на тарілку.Міцний, стійкий до деформації корпус
Сумісна з усіма джерелами тепла, включаючи індукційні. Безпечна для використання в духовці. Використовуйте як форму для випікання без ручки або з ручками.
Можна використовувати зі знімною ручкою LOQY або з парою ручок LOQY з бука. Займає дуже мало місця, знімні вироби LOQY можна складати в штабелі.
Ручки продаються окремо. Ви знайдете їх у нашій пропозиції під номерами 134201 і 134202.
Особливості каструлі MINERAL B LOQY:
Сталь (товщиною 2,5 мм), 100% натуральний матеріал, який є екологічно чистим і придатним для вторинної переробки.
покрита бджолиним воском
міцний, стійкий до деформації корпус
2 міцно приклепані основи з нержавіючої сталі для ручок
можна використовувати будь-який кухонний посуд (метал, пластик, дерево)
сумісний з індукцією
Зроблено у Франції
розміри: верхній внутрішній діаметр 27,3 см внутрішня висота 4,1 см
діаметр для індукції 19,7 см
Зверніть увагу: Перед першим використанням сковорідки уважно прочитайте інструкцію про те, як користуватися нею та доглядати за нею. Рекламації, спричинені неправильним використанням, не розглядаються.
Сковорідки колекції MINERAL B LOQY виготовлені з необробленого заліза, яке через ручну роботу може мати естетичні недоліки на поверхні. Однак вони не впливають на функціональність сковорідки. Навпаки, сковорода має кращі антипригарні властивості завдяки своїм природним властивостям.
5 пунктів догляду для збереження гарантії:
Розпакуйте сковорідку з оригінальної упаковки і промийте губкою під гарячою проточною водою, видаліть бджолиний віск з усієї сковорідки, щоб уникнути забруднення варильної поверхні, а потім витріть сковорідку насухо.
Увімкніть варильну поверхню на середню потужність і поставте на неї сковорідку. Налийте на сковорідку приблизно 1-2 мм олії і дайте їй нагрітися, поки олія не почне диміти = випалювання завершено (під час випалювання обертайте сковорідку, щоб олія потрапила на внутрішні сторони, сковорідка почне місцями темніти).
Дайте сковороді охолонути і витріть залишки олії серветкою або тканиною, не мийте, щоб зберегти захисну плівку і запобігти появі іржі, сковорода готова до використання або зберігання. Не використовуйте максимальну потужність при використанні сковороди, дно може просісти.
Зберігати в сухому місці, не забуваючи постійно змащувати всю поверхню сковорідки олією (сковорідка ніяк не оброблена хімічно і може почати іржавіти)
Використовуйте миючі засоби лише економно, зазвичай достатньо гарячої води та губки. НІКОЛИ не кладіть каструлю в посудомийну машину! Після кожного миття сковорідку слід негайно висушити і змастити олією.
Поступове потемніння сковорідки є природним, воно забезпечує кращу антипригарну поверхню. Будь-яку іржу, яка могла утворитися, можна видалити шорсткою стороною губки, а потім змастити олією, це не привід скаржитися на сковорідку.