Описання
Силіконова форма для приготування традиційних міні-канелі від De Buyer. За один раз можна випікати до 20 канеле. Форма виготовлена звисокоякісної силіконової піни з металевим порошком, стійка до температур від -70 °C до +300 °C.
Особливості:
запатентована система - відмінна провідність форми, краща карамелізація
R'System - перфорація для ідеальної циркуляції гарячого повітря, ідеальне рівномірне випікання
Гладка внутрішня поверхня - природне антипригарне покриття та легке перевертання випечених булочок
Випікання в традиційній духовці
не ставити під гриль або в мікрохвильову піч
не використовувати гострі предмети
рекомендується ручне прання
розміри:верхній внутрішній діаметр3,5 см,внутрішня висота3,3 см
зроблено у Франції
Канеле - це маленькі булочки з темною карамелізованою скоринкою з регіону Бордо. Хрусткі зовні і заварні м'які всередині. Пахнуть ваніллю та ромом. Приготування зовсім не складне, лише тривале, але воно того варте.